Städa...

Time for me to städa lite granna här hemma. Ser ut som en svinstia i mitt rum... Förstår dock inte riktigt varför..? *vissel*

Aningen bekymrad....

Öhh jag som har gått i konståkning borde kunna göra en svårare piruett? Jag kunde göra en massa hopp osv...Men inte nu längre. Jag har dock inte stått på ett par skridskor sedan jag slutade i typ februari förra året...."/ . Men det är ändå skrämmande hur fort tiden går....Fy fan!



Dålig update.

Jag suger på att updatera. Men det blir bättre jag måste bara komma igång lite :)

Läxa

Just nu sitter jag och gör en ganska rolig läxa. Eller den är egentligen inte rolig men den blir rolig eftersom den är så otroligt enkel man behöver inte anstränga sig ett enda dugg. Hehe. Hörs om en liten stund igen :)

It's time for me to go

Nu var det skola igen * suck * , aja ha det bäst idag! :)

Armband handmade

Kan man säga handmade? Hoppas det iaf. Snyggt eller? :)


Biblioteket

Direkt efter skolan åkte jag, Sarah och Kalongo in till biblioteket och störde typ. Haha? Nej men jag hittade faktiskt en bok också tom två! Men iaf så var det en kille där som gick förbi oss hela tiden...Så till slut beslutade vi oss för att säga hej. Så vi sa hej vad heter du osv...Det hela slutade med att jag fick hans nummer och msn. Lite roligt som det kan gå va?:)


Jag & böckerna

Godmorning readers!

Nu har jag fixat mig och är redo att gå till skolan. Men jag börjar först 9 så jag kan sitta kvar här vid datorn ett bra tag till. Me like!

I
dag tror jag att jag ska hem efter skolan och plugga men det märker ni på min update :)


Ha det underbart bra coolingar!

Nelly.com 299:-

Supercoola armband från nelly...Finns i en massa olika färger och varje färg har sitt uttryck! Lite dyra kanske men jag tycker dom var jäkligt snygga faktiskt!

Word Bracelet SEK 299, Humanity - NELLY.COM
(klicka på bilden för att komma til hemsidan)

18 Januari 2010

Måndagar är verkligen inte min starka sida att gå igenom....Men det gick jag lever fortfarande. Haha. Första lektionen hade vi svenska. Det gick ganska bra för jag fick mycket gjort...Så det kändes super! Men en sak som jag tänkte lite på idag är att jag faktiskt jobbar i skolan nu för tiden...Förra terminen fick jag inte gjort ett skit och mina provresultat var inte o leka med....Men nu är jag på bättringsvägen och som tur är så har jag hyffsat lätt för alla ämnen så jag är inte helt efter nu iaf! Bra bra :)


Om en halvtimma drar jag

Åh så skönt det ska bli att komma till skolan idag jag längtar så otroligt mycket.....NAT!!!!

Hårt med cheerleading ibland alltså

Gud vilket pass vi hade idag. Alla andra fick lixom vila lite emellan byggen men inte jag för jag var safety i 2 av grupperna. Hehe. Lite smått jobbigt men men :) Jag har inte varit så aktiv när det gäller mitt bloggande varken idag eller igår.....Men imorgon blir det bättring och då ska jag svara på alla komentarer också för nu hinner jag inte det. Tyvärr för jag ska äta pancakes (stavning?) Ha det bäst tills imorgon mina underbart kuliga och softa läsare. Haha . Kram!

Bilden under bjuder jag på. Hähä :P


Some new stuff

Nu har jag vart på Allum och köpt nya skor! Mina fakeuggs var så otroligt störande. Haha. När jag ändå var i farten köpte jag en randig overzize t-shirt. Har redan en svart men jag tänkte att det kunde vara kul med en rosa också ;)


Skopunkten 349:-


H&M 99:-

Halens 899:-

En sockersöt klänning i ljusrosa. Lite dyr dock men det är den värd! Finns en liknande i svart om man hellre skulle vilja ha det :)


(klicka på bilden för att komma till halens hemsida)

Hemska drömmar

Fy fan.....Jag vaknade nyss och det är jag glad för. Jag drömde om att hela mitt cheerlag var på ett solsemster-ställe typ som Malta för att tävla. Och där fanns en pizza-ö av plast som man kunde bada på. Så hela laget utom vår coach åkte ut för att bada. Det värsta var att det bara var 40 minuter kvar tills tävlingen skulle börja...Så vi badade i 3 timmar ungefär tills det slog mig att vi måste ha missat tävlingen. Kanske 10 minuter efter att det slagit mig, kommer vår coach gående och säger; Varför kom ni inte?. Så vi missar ett helt tävlingsår. Och så börjar alla skylla på mig för att jag var den enda med klocka. Och sen helt plötsligt sitter jag på en buss med min syster i stockholm och utanför bussfönstret ser jag Desiree Nilsson ramla. Haha det var väl det ända roliga i drömmen? Nej men detta skulle jag inte kalla mardröm utan typ stress-dröm? Hemskt iaf :(

Bubbelroom 498:-

Gosh så snygg! Liknar triwa klockans design väldigt mycket. Otroligt snygg klicka på bilden för att se fler färger :)





Cheerleading

Idag har jag cheerleading träning. Det ska bli riktigt kul. Men lite klurigt att hitta kanske? Vi ska nämligen träna i en annan hall idag. Så jag är lite nervös att vi inte ska hitta. Men det går säkert bra :).

Efter träningen ska vi hem till mammas pojkvän eller vad man nu kallar det när man är 40? :P Det blir la kul antar jag....:)

Men jag har inte hunnit gå på bio....Får ta det på måndag kanske? Eller man går inte på bio på en måndag. Skoja klart man kan! :)

Ha det bäst och detta inlägget blev sämst. Haha ;D


Mitt lag...Go Inavdeeeers!!! ;)

Vaken

Nu har jag vaknat bara så att ni vet.

Godnight sweeties

Nu får jag gå och lägga mig så jag orkar träna imorgon. Mina ögonlock är typ halvt stängda. Hehe.

Ville väl bara säga det uppdaterar när jag vaknar imorgon eller något sånt. Godnatt!

Avslutar dagen med dagens låt:



Bubbelroom 149:- (rea)

There's only one thing to say. I love it! ;)


(klicka på bilden för att komma till bubbelrrom's hemsida)

Börja inte filma mig!

Vi gjorde en rad olika filmer men detta var den ända som går att visa, dom andra skrek vi bara på. Haha. Ser ni vilken tjurpuppa jag är? Herregud! :P


Hi Everybody!

Kom precis ut ur badrummet. Så nu är jag redo att ta denna föhoppningsvis mysiga fredagen med storm. Ha det bäst underbara läsare! :)


DAGENS LOOK:


MODEKUNGEN 599:-

Är den inte underbar? I Love it! :)


Jag kunde verkligen inte komma på......=(

Ser ni vilken min jag gör när jag ser att min kompis loggar in på msn? Typ 0:33 . Hahaha jag dööör! x)


KappAhl 59:-

Supersött och billigt armband från KappAhl. Ett stort me like!


245746

14 Januari 2010

Gosh så skönt det var att sluta så tidigt idag. Hade inte orkat stanna en sekund längre än vad jag gjorde. Haha. I skolan hände det väl inget speciellt antar. Jag tror inte ni är så jätteintresserade heller....Hehe. Men men här kommer iaf lite bilder från skolan idag ;)


Jag ville inte visa facet. Hähä. :)


Ella & Julia (the ikki twins som jag gillar att kalla dom)


Jag på en killtoa.


Ella & Kalongo ;D




Already on my way to school...typ nästan

Nu måste jag rusa om jag inte ska komma mer än en timme försent. Hähä. Bloggar mer när jag kommer hem....Lovaaaar!!! Ha det bra sötnosar :)

ORGANIC COTTON BY H&M

Denna mysiga t-shirten hittar du på H&M för bara 99kr !! Den finns i vit, svart och rosa också om man hellre skulle vilja ha det :).




Before our practise =)


13 Januari 2010

Kom nyss hem från en hård cheerträning. Vi körde nästan bara styrka och kondis lite tråkigt....Men riktigt skönt nu i efterhand...Man känner sig stolt. Haha :)

Skolan slutade lika fort som den började så det var skönt....Vi hade första franskalektionen för denna terminen. Helt okej men riktigt långtråkigt. Hehe.

Nu ska jag bara ta en snabb dusch och äta något. Kram.

I'm off

Nu drar jag till skolan. Men ni får ha det bra nu gullnosar! :)


OUTFIT HEHE

DÅLIG BILD MEN JAG LÄR MIG. HAHA.


Godmorning sweeties

Så nu vet ni att jag är vaken ;) Btw så känns det som om detta kommer bli en bra dag!

New computer screen

Så jävla nöjd! :)




Ser ni storleksskillnaden? Haha :)

Skopunkten 349:-

Jättesnygga boots från skopunkten. Lite lika prime-boots faktiskt. Men otroligt snygga iaf! Tror nästan jag får införskaffa ett par :)


Boots från Skopunkten.com

12 Januari 2010

Skolan var helt okej idag om jag ska inleda detta inlägg lite positivt. Vi hade inga tråkiga lektioner och jag fick mycket gjort. Vilket jag inte har fått på riktigt länge....Så det var ju lite awersome sådär.

Föresten jag har ju en egen liten miniPC som jag använder mig av nästan hela tiden då familjedatorn alltid är upptagen. Och det är rätt tröttsamt eftersom den hr så otroligt liten skärm... Så ikväll bär jag mig av på uppdrag att köpa en datorskärm. Tänkte köra på en 19-tummare. Då min nuvarande mini-PC-skärm endast är 9 tum. Så det ska bli skönt med lite större :)

På idrotten körde vi fortboll. Haha. Det var ju det ända jag inte ville ha..... Som jag skrev i inlägget nedan; Bara vi inte kör fotboll så är jag glad. Haha. Nästan lite ironiskt..... Filmen här under är filmad mitt under lektionen ;)




Godmorning sunshines

Idag är en ny dag med nya händelser osv....Jag hade tänkt att stanna hemma från skolan idag och bara sova. Men så blev det inget med det. För nu är jag ju vaken så då kan jag ju lika gärna gå till skolan. Hehe.

Första timmen har vi idrott eller gympa eller vad man nu kan tänkas kalla det. Känns faktiskt ganska kul. Bara vi inte kör fotboll så är jag glad. Haha. Fotboll är då inte min favoritsport precis. Eller egentligen gillar jag själva sporten men jag är så fruktansvärt dålig och då blir det ju inte kul. Kanske borde träna lite mer? Får se med det där sista....:)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt innan jag tar bussen in till skolan. Jag är så otroligt lat för jag bor en kvart från skolan och så tar jag bussen. Haha. Men det är bara för att det tar typ 4 minuter med buss. Och då slipper jag stressa när jag väl kommer fram till skolan. För jag har aldrig koll på vilka lektioner vi har....Hehe.

Ha det bra idag! :)

Ser ni mina mystofflor?

Jag älskar mina mystofflor det är lixom små kaniner som man har fötterna i :)
(det där lät lite hemskt.)


Min groda ville säga hej :-)


Första skoldagen. Suck.

Första skoldagen idag, blääää. Jag hittar inte ord för hur deprimerande detta känns. Haha. Kan man överdriva mer? Nej men det var kul att träffa alla kompisarna igen och så. Men om jag ska vara lite negativ nu då så har jag syslöjd den här terminen. Och det hatar jag. Hehe. Och när jag säger hatar då menar jag verkligen hatar. Tycker helt enkelt man borde ta bort slöjd från skolan helt och hållet.....

Efter skolan åkte jag och Kalongo iaf in till stan. Jag köpte inte så mycket men vi gick runt och kollade lite. Efter tag började jag skaka. Eftersom jag inte hade ätit sedan typ 7 på morgonen och då var klockan typ 17:00... Gillar inte maten i Bamba ( matsal på göteborgska ;) ). Men men så vi fick ta en äcklig hamburgare på Mac Donalds. Och såklart så ska ju jag spilla ut min dricka framför alla. Inte kul för mina kompisar heller att gå på stan med självaste klumpedunsen.... Stackars mig....Jag skämdes i hjäl :(.

Jaja nu ska jag plugga lite, och så måste jag gå och lägga mig tidigt....Ni vill inte se vilka påsar jag har under ögonen...Hehe.


Min söta lilla Kalongo på Mac donald's tidigare idag :)


Hörlurarna köpte jag idag på Clas Ohlsson för endast 59:-
Och sen det ipodskyddet även det och 2 andra skydd köptes idag på Clas Ohlsson för 99:-

Positiv idag!

Godagens :)
I morse när jag vaknade kände jag mig etremt motiverad och glad på något sätt. Så jag drog på mig mina mjukisar och tog en långpromenad. Ungefär 2 timmar gick jag. När jag kom hem duschade jag och tog på mig en tråkig outfit (ska ha träning idag). Och då slog det mig att första cheerleading träningen är idag. Jag blev så glad haha. Som tur är så har jag faktiskt övat ganska mycket på programmet nu under lovet så jag kan det :). Annars hade det inte blivit kul kan jag säga. Men bra där iaf. Nu ska jag ta en kopp té gillar egentligen inte té alls men jag ska f*n ta och lära mig att gilla det! Haha. Kram på er allihop!


Har man tråkigt så har man...

Jag vet inte riktigt varför jag lägger ut denna videon. Men jag tänkte att ni kanske ville se hur fult jag dansar och sms:ar när jag är själv hemma? Haha :) Ha det bra!




Ny foundation

Min nya foundation, tycker den funkar superbra och den irreterar inte huden. Ett tips om du vill testa en ny!

149:- på H&M

Godmorgon

Vad ska jag säga? Det suger att vakna sent?

Kvällstanke

Är jag Asta normal eller onormal?

Jag vet inte om jag är normal eller onormal. Vad är normalt? Är det att vara smal & snygg? Jag vet inte vad det innerbär att vara normal. Men det kanske är så, att jag är onormal alltså. I så fall trivs jag iaf med det. För jag vill vara den jag är. Även om jag är lite konstig eller snarare jättekonstig. Jag trivs med mig själv! Jag har en extremt speciell humor. Inte ens mina vänner förstår sig på mina skämt.



En kvällstanke var detta mina kära vänner. Ha det bäst tills imorgon då jag tänker köra en videoblogg :)

RSS 2.0