tjugosjunde maj tjugohundratio!

Hej göteborgskorvar ♥
Idag är det jättefint väder i göteborg det har det vart i snart 2 veckor nu! Superglad för det bara det håller i sig hela sommarn så att vi slipper ha en till regnig sommar för det suger och jag har verkligen tröttnat. Jag längtar efter hunnebo strand, i år ska vi vara där två veckor i båten plus att vi ska hyra en annan båt som vi ska bo i jag & sarah för det blir så trångt annars. Mammas sambos/killes båt är lite liten för alla det går självklart men två veckor no i don't think so. Mysigt mysigt, tagga tagga :) Självklart ska jag bjuda på lite camfun!


cheerleaders är roliga ibland!

Heej allihopa ♥
Idag var det skola och träning för mig. Skolan sög vi hade prov. Men cheerleadingen var rolig vi tossade lite och så. Tränade lite gymnastik och a allt annat vi brukar göra helt enkelt. Jag och Chloé dog av skratt också, riktig Asta & Chloé style :) Kolla videon!

Ni får se en toetoutch-toss i bakrunden också!

Tack & Hej leverpastej!


regnig förmiddag & solig eftermiddag funkar fint för mig!

Hejsan alla underbaringar som läser min blogg ♥
Idag har jag pluggat ganska mycket engelska och eftersom jag är så duktig när jag koncentrerar mig blev jag klar ganska fort! Så jag & Systern min bestämde oss för att åka in till stan en sväng. Jag hittade lite fint. En bikini som jag inte kunde ta bild på för jag kunde inte klura ut hur jag skulle fota för att den inte skulle se ful ut, haha! Resten fotade jag iaf :D Klicka på bilderna så ploppar det upp en större bild!


T-shirten är bäst!

strålande sol och en underbar dag på stan

Hej allihopa ♥
Idag var jag som jag nämde i tidigare inlägg på stan. Hittade inte så mycket som jag hade önskat dock :@ Lite pissed of här haha! Nej men jag sticker dit imorgon för att gå på skattjakt. Efter stan var det cheerleading som gällde. Inte vilken träning som helst utan tryout för heroes (jr fortsättning) Det var riktigt kul fick träffa lite nya människor och så. Jag vet inte hur andra föreningar i sverige har det men i våran förening ser iaf en tryout (uttagning typ) ut så att man har en helt vanlig träning och så kollar tränarna upp vad man kan och sedan meddelar dom om man har kommit med eller inte. Vi har dock 2 tryouter kvar för heroes. Och sen ska jag söka till Archers (sr fortsättning) också. Det är det också tummen upp för. Riktigt jäkla nervös faktiskt... Jaja nog pratat om cheer nu, haha. Dagens köp blev det här:










En gullig liten sommar outfit
:thumbup:


i'm lovin' it

Shosan i trosan ♥
Jag vaknade för ett litet tag sedan och åt en redig frukost så nu är jag mätt som en plätt. Om ett tag sticker jag & Sarah ner till stan för att köpa lite grejor, förhoppningsvis iaf :)


kramkramkramKramkram

fin, finare, finast

Tjollahoppsan sa alla underbara ♥
Dagen har varit bra ganska normal lite tråkig. Inte varit med någon utan bara slappat. Men det behövde jag. Grejen är att jag tror att jag kommer somna tidigt idag. Känner redan att mina ögonlock är jäkligt tunga. Men imorgon blir det att heja med cheeren. Ska bli kul, vet bara inte hur jag ska komma dit ännu. Får klura ut det tills...snart, haha! Anyway när mamma kom hem idag hade hon med sig en klänning/tunika till mig. Den är så söt så gladis blir man av sånt :thumbup:

(från gina för er som undrar)


Puss&Kram Skumbanan.

tjugonde maj tjugohundratio

Tja coolingar ♥

Idag var jag med tvillingarna efter skolan. Mysigt! Så busringde vi till Sofie och frågade om vi fick adda henne på facebook, haha Julia så jävla skön är du! Ingen Vampire Diaries idag heller. I don't get it :( Jaja nu ska jag plugga lite , men vi hörs! :)

dagen spenderades med sofie

Hej alla söta ♥
Idag efter skolan kom Sofie hit! Vi var ute lite och satt och nördade chatroulette, haha! Juste, det var matteprov idag i skolan också...Det gick skitbra kändes det som iaf :D Jaja nu ska jag runda av och vara lite social. Och när jag säger social menar jag att nörda cr HAHA :P

today's song serru

Adele - Chasing Pavements

12 maj 2010

Hejsan alla småttingar ♥

Idag var det cheerträning som gällde för min del. Det var ganska kul men vi byggde inte vilket var lite fail...Men vafan? Vi bygger en annan gång istället :)

Innan träningen nördade jag & Chloé chatroulette, haha kul som fan! Jag stog typ o jucka (vi drev med en gubbe) sen helt plötsligt får jag kramp alltså verkligen hemsk kramp! Så jag bara faller rakt på Chloé så att det ser ut som om vi har sex eller något, hahaha jag dog! Nu blir det att äta morötter, mums!!! :D :D

3 Maj 2010

Hej allihopa! ♥
Idag var det skola som vanligt. Inte särskilt kul om man säger så men men... Och efter det gick jag hem och drack massa läsk, mums fillibaba :D Nu kommer det bästa nästnästa helg ska Sofie & Chloé sova här och mami är och seglar! Så det ska bli kul!!!!!!!! A juste imorgon har jag fucking utvecklingssamtal! Wish me luck? ;)


Jag & söta lillasyster , älskar dig ♥
Peace i'm out :)


RSS 2.0