jag e cool

Hejsan alla söta ♥
Idag var vi på chalmers med skolan och gjorde massa "roliga" saker. Fast jag tyckte inte det var kul...Men men. Efter det har jag bara varit hemma och slappat lite ;) Om ett tag ska jag dock titta klart på en film som jag inte hann se klart igår för att jag somnade. Höhö. Men ni får ha det så gött :D
Camfun har jag självklart inte glömt:


my favorite song right now

Starry Eyed - Ellie Goulding


25 april 2010

Idag var det cheerleading träning som stod på schemat. Men jag hade skitont i knät så jag kollade bara på. Fasen vad duktiga alla har blivit dock! Det kommer bli hård konkurans om platserna i fortsättningslagen. Men det är bara att kämpa på. Nu ska jag kolla färdigt på cougartown reprisen. Kramis kramis. Juste här har ni lite camfun också! Ett måste för att bloggen ska bli fin tycker jag! Haha!:D


veckans blogg läser du här


ugly betty

Omfg! På tisdag kl 20:00 börjar en ny säsong av Ugly Betty. Får inte missas! :D


veckans blogg läser du här


yesterday's camfun!

Ursäkta för att jag inte har updaterat alls funderade på att sluta blogga helt men Cilia har tjatat på mig och komenterat flitigt! Tack! Men jag kommer inte blogga lika aktivit som förut men jag bloggar när jag känner för det helt enkelt :)


veckans blogg läser ni här


2 links :)

Världens bästa angela's blogg läser ni här

Och veckans blogg läser ni här

gums & gubs

Hejsan coolingar! Mitt internet har fackat lite till och från dom senaste dagarna, så bloggandet har inte riktigt gått som jag hade tänkt mig , tyväär. Men om jag inte bloggar vet ni lite vad det kan bero på iaf :)
Kram!
veckans blogg


Nu sitter jag på bussen påväg hem! Idag gj...

Nu sitter jag på bussen påväg hem! Idag gjorde vi typ inget, mest tråkiga lektioner dvs. Men jag bloggar mer hemma i stället :)


Vinnaren av veckans blogg

Vinnaren blev ..... (trummvirvel) Issa! Grattis tjejen du har vunnit att bli länkad i slutet på alla mina inlägg tills på söndag! Klicka på bilden för att komma till Issas blogg :)


i feel like on top of the world

Gud jag måste bara skriva att jag älskar cheerleadingen , mina teammates och hela föreningen! ♥


extension lib & vanliga lowar :)

i'm crazy , end i know it

Igår lovade jag att blogga efter min träningen. Men som ni kanske märkte gjorde jag inte det , och det var ju lite hemskt, dock inte mitt fel utan com hems! Internet fuckade så tyvärr gick det inte. Men nu bloggar jag iaf :D

Idag var det ju skola som gällde för min del! Bad bad bad. Hata hata hata... Min mobil laddade ur också. Ogilla! Men för att komma på bättre tankar ska jag svara på alla era fina komentarer , kramis ♥


I can be crazy to! ;)


i wanna wake up end know where i'm going, say i'm ready

Nu är jag vaken peoples! Vi startar dagen med the song of the day :)

Stopp - Veronica Maggio

UPDATE: JAG BLOGGAR NÄSTA INLÄGG EFTER TRÄNINGEN NÅGON GÅNG FÖR NU SKA JAG GÅ UT OCH KÖPA GLASS & LITE SÅ PUSS & KRAM OCH HA EN SKITBRA DAG ALLIHOPA! OCH GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ DIN FAVORIT I INLÄGGET UNDER ! :)


finalisterna

Nu har jag lottat ut 3 finalister! Lottade så att ingen skulle bli ledsen. Men nu kommer det tråkiga. Regler. Haha!

♥ Man får rösta på vem man vill, men bara en röst per dator (ser ip-nr1). Det går alltså bra att rösta på sig själv!

♥ För att rösten ska gälla måste du skriva antingen tävlingsnumret eller bloggarens namn. Man kan tex inte skriva: Jag röstar på den orangea eller den i mitten eller dylikt.

♥ Man kan bara rösta i detta inlägget.

♥ Inga taskiga komentarer!

Här har ni dom fina finalisterna (klicka på bilderna för att komma till respektive blogg):


1. Hanna


2. Elin


3. Issa

Rösta nu ! :D

Middag next!

Hörni! Nu åker jag iväg på en middag. Ska bli kul. Jag vet dock inte riktigt när jag kommer hem om man säger så. Men jag väljer ut finalisterna i veckans blogg när jag kommer hem iaf! Puss & kram skumbanan :)


veckans blogg!

Tänkte vara lite rockybell idag och köra igång veckans blogg här på min blogg! Allt du behöver göra är att skriva att du vill vara med i en komentar i detta inlägget. Så väljer jag ut ett antal finalister tills ikväll! Jag meddelar dig så klart om du är en av finalisterna. Det du vinner om du blir veckans blogg är att bli länkad i slutet på alla min inlägg i en hel vecka. Vad har du att förlora? :) Stop jag håller på att välja ut finalisterna så det går inte att anmäla sig längre , tyvärr! Puss på dig! :)


Mumsfillibabba!

I know I know , beach 10 , men jag kan bara inte låta den stå kvar där! Nej det vore bara elakt bäst att äta upp den snabbt! :D


DAGENS LÅT

Kate Voegele - 99 Times


Godmorgon solstrålar!

Vaknade för någon timme sedan och tog ett bad, mysigt! Och ja nu sitter jag här. Ska svara på lite komentarer och sedan trycka i mig lite frukost tänkte jag. Ha en underbart fin dag allesammans ♥



Hunnit med en massa

Hej på er! För några timmar sedan stack jag syster & mami ut och tog varsin glass på en glassbar alldeles i närheten där vi bor. Det var jättemysigt :) . Efter det gick vi och hyrde en film det fick bli " Allt för min syster ". Jag kan säga såhär: Seeee den! Den var så sorglig så vi satt här hemma och grät alla 3. Haha. En mycket fin film! :( iaf.

Min goa' glass :)

Då var det klart!

Balkongen är städad nu: glass med syster & mami :)

Sarah gjorde så fint så!


Balkongstädning på schemat!

Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska göra av denna dag! Jag ska fixa iordning balkongen ni får se resultat sedan! Kramis :)

another "today's song"

Like You'll Never See Me Again - Alicia Keys


can you meet me halway?

Hej allihopa! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag? Men jag hoppas att jag kommer på något snart för jag orkar inte sitta hemma! Det är ju bara 3 dagar kvar på lovet. Gud jag får ångest! Jaja, det är inte så illa för när vi komemr tillbaka till skolan sen är det bara 10 veckor kvar till sommarlovet! Hell yeaaa! :D

Oseriös bild.

 


" today i'm wearing this "

Tunika H&M - Byxor Foji - Jeansjacka Foji


my bowling skills suck

Yes nu har jag varit och bowlat! Skitkul, är inte så duktig, men det är kul ändå.
Haha! :D

Suddig bild men jag kom iaf 2:a :)


Dagens låt

Sundance Kid - Kent

 

Tack för länken Felicia! :) Nu sticker jag och bowlar hörs om ett tag ♥


Godmorgon!

Rubriken säger som vanligt det mesta! Haha :)
Nu ska jag duscha återkommer efter det :D


cheerpractise next!

Om ett litet tag sticker jag iväg och tränar! Jag har saknat mina teammates så himla mycket så detta ska bli kul. Anledningen till att jag är lite extra pepp är att det var en heeel vecka sedan vi hade träningen eftersom den i söndags var inställd :( . Ha det bäst!

Väskan packad & klar √

dagens låt

Seal - Love's Divine

Godmorgon undebara läsare!

Jag har ju dock varit vaken ett tag nu, jag har faktsikt hunnit med en hel del grejer, jag har gått en promenad på en timme , tvättat håret och duschat och kollat min mail! Nu tänkte jag ta en brunch återkommer snart :)

I want summer!


there's so many beautiful songs, but this one is unique

I can't make you love me - Bonnie Raitt

Nu ska jag blunda ett tag , sov sött :)


" it's just a game "

Jag älskar att spela UNO jättekul verkligen! Körde nyss med syster & mami :)

(yes jag har tagit den fula men samtidigt coola bilden själv)


i'm flying first class up in the sky

Kollade nyss klart på filmen (bröllopsfotografen) den var superduperbra! Om ett litet tag blir det att titta på desprete housewifes... Undrar om det händer något spännande ikväll? Men nu ska jag fortsätta att dricka saft och så måste jag kolla facebook det kändes som om det var ett bra tag sedan jag var inne nu. PussÅhej!


Today's song

Lykke Li - I'm Good , I'm Gone'

just another thing to say

Nu är jag hemma igen, saknat mig? Det tror jag säkert :) Jag är riktigt nöjd för jag hittade allt som jag hade tänkt köpa, perfekt ju! Men nu ska jag kolla på film med syster & mami :D Kramisar!


Jeansjacka, 499 kr,  Fogi
Jeans, 299 kr, Fogi
Converse, 840 kr , Johanssons

Hejsan, nu har jag hittat ett par jättesn...

Hejsan, nu har jag hittat ett par jättesnygga converse! Bara jeansjacka & jeans kvar att finna :D . Första mobilbloggen nu så hoppas att det funkar! puss Å kram


" today's outfit "

Nu åker jag in till stan , hörs antingen där om jag mobilbloggar eller när jag kommer hem ♥

Hoodie BIK BOK - Lång T-shirt Lindex - Jeans Ellos



sleep well

Godnatt & sov gott! :)


Americas next top model

Jag sitter och tittar på en utav dom bästa serierna som finns. Alltid roligheter på gång! På tv 3 måndagar 20:00! Om ni inte har sett det innan så måste ni kolla! You won't be disappointed, i promise :)

 


ben & jerry the best boyfriends you can have!

Jag vet att ni är avundsjuka! Haha :D


today's song

MGMT - Kids'

live love laugh

Jag har ingenting att göra, så jag kan väl lika gärna sitta vid datorn resten av dagen? Vet ni vad? Det bestämmer vi! Jag sitter kvar här nu. Och tar desperata webcam bilder helt ensam. At least I'm happy! Haha :D Have a good day peoples!


breakfast at tiffanys

Godmorgon allihop! Imorse åt jag frukost! Men nähä tänker ni nu. Men alltså jag äter aldrig frukost aldrig! Jag hatar frukostmaten så jävla äckligt med mackor och skit. Blä säger jag bara! Men idag fick jag bara en känsla av att jag skulle äta cornflakes? Ingen aning om varför men jag åt iaf halva skålen. Känner mig faktsikt duktig. För det sägs att frukost är det viktigaste målet på hela dagen! Applåder till mig! :D


" Today i'm wearing this "

VARNING! HEMSK BILD!!!

Linne H&M - Jeans Ellos - Kofta ONLY.


Godnight sweethearts!

Nu går jag och lägger mig orkar inte hålla ögonen öppna en sekund till haha!
Godnatt :D

Dagens låt

Jag har väntat på ett regn - Lars Winnerbäck


some new stuff

I helgen var jag ju som sagt i stan och då fick jag med mig lite grejer hem :)


Klocka - Ur & Penn

(från vänster)
Hoodie Bik Bok - Lång T-shirt Lindex - Linne H&M


Man börjar se resultat!

Nu börjar designen likna något, har tagit några timmar för mig att fixa till den (om man räknar med puserna) hehe :). Jag vet inte riktigt vad som gäller ikväll om det blir påskmiddag med mamma eftersom jag var hos pappa igår? Maybe maybe not. Men nu ska jag bara trixa lite till med länkarna sen är det klart! Åh den här designn är så vårig! Gilla :D


Puss & Kram

Tar mig i kragen!

När jag kommer fram till Mami ska jag fixa till min fucking bloggdesign vet inte vad som hände ? Men jag fick radera både stilmallen och kodmallen :S , aja fixas när jag kommer till mamma iaf :)

 

Kramar och ni ? Ha en underbar dag i det fina varma vädret!


Är hemma hos pappa nu -.- , men ska snart ...

Är hemma hos pappa nu -.- , men ska snart åka till mamma :). Hörs!


Alltså verkligen förlåt!

Yes rubriken säger allt men jag har inte kunnat logga in här för att jag hade glömt bort mitt lösenord -.-, men nu har jag kommit på det pga ett gammalt mail från dikta.se kom på att jag hade samma som där. Lite tur ibland! :) Jaja sedan sist har det ju hänt ganska mycket men orkar inte ta upp allt hehe, igår var jag iaf i stan en stund och köpte en klocka , ett nagellack (blått!!!!) och hörlurar :D Men jag ska dit idag igen och köpa some more stuff! Men jag kan visa bild ikväll om ni vill ? :D

Slänger in dagens låt lite snabbt också :)

Puss & Kram bitches ;)

RSS 2.0